بلاگ

همه چیز در مورد قرمزی چشم

همه چیز در مورد قرمزی چشم

 قرمزی چشم و ارتباط آن به استفاده از عینک و لنز طبی موضوع این مقاله از سایت اپتیک پاسارگاد ایران میباشد و به طور کامل امروز میخواهیم به آن بپردازیم. بسیاری از افراد هر روز یا گاهی اوقات دچار قرمزی چشم میشوند و این موضوع بسیار برای آنها آزار دهنده است؛ قرمزی شدن که به آن چشم های خونی نیز میگویند میتواند دلایل مختلفی داشته باشد.

برخی از این مشکلات سطحی و برخی دیگر نیاز به درمان و مراقبت بیشتری دارند؛ افرادی که علاوه بر قرمزی چشم دچار دردها و بیماری های چشمی، تغییر در دید و مشکلاتی از این دسته هستند باید آن را جدی بگیرند.

دلایل قرمزی چشم

شایعترین علت قرمزی چشم ها میتوان رنگ های ملتهب سطح چشم باشد که بر اثر هوای خشک، گرد و خاک، سرماخوردگی، گرد و شکوفه گلها، عفونت های باکتریایی، واکنش های آلرژیک و نور زیاد باشد.

دلایل قرمزی چشم

اینگونه مشکلات بعد از 7 الی 10 روز از بین میروند و اگر همراه با درد نباشند مشکل خاصی وجود ندارد، اما اگر طولانی تر باشد و یا لخته خون اتفاق بیفتد نگران کننده خواهد بود.

عفونت چشم ها

عفونت ها یکی دیر از علام قرمزی چشم هستند، این مشکل باعث درد، ترشح و تغییر در بینایی فرد میشود؛  عفونت هایی که باعث قرمزی چشم ها میشوند مشکلاتی مانند فولیکول مژه، ملتحمه، زخم های قرنیه هستند.

اگر این مشکلات وجود ندارد دلایل دیگر قرمزی چشم میتواند ضربه یا آسیب به چشم ها، التهاب در سفیدی چشم، مصرف مواد مخدری مانند ماری جوانا و… باشد، در ادامه میخواهیم در مورد یکسری از مشکلات شایع تر و معرفی روش درمان آنها با شما عزیزان صحبت کنیم.

خشکی چشم

یکی از مشکلات مشکل خشکی چشم میباشد. این سندروم در بین افراد بسیار رایج است و زمانی اتفاق می افتد که یک نوع پارگی خفیف در قسمت جلویی چشم اتفاق افتاده باشد. زمانی که چشم ها خشک میشوند کم کم قرمز شده و این قرمزی تا ساعت ها باقی میماند.

خشکی چشم

زمانی که زیاد به کامپیوتر و گوشی نگاه میکنید و یا خواب کافی ندارید ممکن است دچار خشکی چشم ها شوید و کم کم به این سندروم مبتلا میگردید، در این حالت باید چشم ها را توسط اشک مصنوعی مرطوب نگه دارید تا قرمزی چشم شما کاهش یابد. البته حتما برای استفاده از قطره با بینایی سنج و یا چشم پزشک صحبت کنید.

یووئیت چشمی یا التهاب چشمی

یووئیت چشمی در چشم ها قرمزی، درد، حساسیت به نور، تاری دید و التهاب ایجاد میکند و به سرعت نیز وضعیت چشم را وخیم میسازد، در این حالت حتما باید به پزشک مراجعه شود تا درمان صورت گیرد، برخی از موارد نیز هستند که بر اثر بیماری خاصی یا ضعیفی چشم به وجود نمی آیند و به دلیل استفاده ناصحیح و یا مواد مختلف ایجاد میشوند که در ادامه آنها را نیز بررسی میکنیم.

استفاده زیاد از قطره چشم نیز ممکن است باعث قرمزی چشم ها شود. زیرا عادت کردن چشم به قطره باعث التهاب رگ های خونی شده و جشم ها قرم میگردد پس نباید زیاد از قطره های چشمی هنگام استفاده از لنز چشم نیز استفاده نمود.

یووئیت چشمی یا التهاب چشمی

همچنین افرادی که زیاد از لنزها نیز استفاده میکنند دچار قرمزی شدن و خون افتادن چشم ها میشوند، پس اگر مجبور هستید از لنزهای طبی استفاده نمایید حتما قبل از استفاده قطره مخصوص استفاده نمایید، اگر مشکل ادامه دار بود حتما آن را با پزشک خود در میان بگذارید. زیرا اگر بر اثر آلودگی چشمان شما دچار عفونت شده باشند میتواند خطرناک باشد و باید توسط پزشک چشمان شما درمان گردد.

برخی از افراد نیز بر اثر کلر آب استخر دچار قرمزی چشم میشوند، کلر باعث حجیم شدن رگ های نزدیک چشم شده و حساسیت، قرمزی، سوزش و خارش در پی دارد؛ پس باید به محض ورود به استخر از عینک های شنا استفاده نمایید. همچنین  شستشوی چشم ها با (نرمال سیاهن یا اشک مصنوعی) در کاهش قرمزی چشم و تمیزی آن تاثیر گذار است.

درمان قرمزی چشم

اگر چشمان شما بر اثر بیماری خاصی دچار قرمزی نشده باشد و تشخیص پزشک این باشد که شما دچار آلرژی هستید میتوانید در طول روز چندین بار از کمپرس آب سرد استفاده نمایید و همچنین از قرص های ضد آلرژی مانند آنتی هیستامین استفاده نمایید تا آلرژی شما کاهش یابد. (اما بهتر است در مورد استفاده از قرص از پزشک سوال کنید زیرا ممکن است این قرص ها باعث خشکی چشم شوند)

اما استفاده از اشک مصنوعی هفته ای سه بار مشکلی ایجاد نمیکند و میتوانید با اطمینان خاطر آنها را خریداری نمایید.

چه زمانی قرمزی چشم خطرناک میشود و باید به پزشک مراجعه نمود؟

  • اگر مشکل قرمزی چشم شما بیشتر از یک هفته طول بکشد باید به پزشک مراجعه نمایید
  • هر زمان که دچار تغییر دید و ضعف بینایی شدید
  • حساسیت به نور بسیار تشدید شد
  • زمانی که از داروهای رقیق کننده خون مانند هپارین و… استفاده میکنید

موارد جلوگیری از قرمزی چشم

  1. اگر خانم هستید هیچگاه با آرایش نخوابید و بعد ز بازگشت به خانه آرایش خود را پاک کنید.
  2. هیچگاه در محیط های بیرونی دست خود را به چشم ها نزنید تا آلودگی به چشمان تان نفوذ نکند.
  3. سعی کنید در طول روز و در فضای باز از عینک آفتابی استفاده نمایید.
  4. اگر از لنز استفاده میکنید مرتبا آن را با محلول مخصوص تمیز کنید.
  5. بعد از نیم ساعت استفاده از کامپیوتر یا گوشی همراه به چشمان خود استراحت دهید و مداوم از آنها استفاده نکنید.
  6. از موادی که تحریک کننده چشم ها هستند حتی لامکان دوری کنید. (موادی مانند چسب های قوی و…)
  7. اکر با فردی که بیماری چشمی دارد برخورد دارید حتما مرتبا با آب یا اشک مصنوعی چشمان خود را شست و شو دهید.

استفاده از عینک طبی و درمان قرمزی چشم

شما باید در هنگام قرمزی چشم ها بسیار دقت کنید تا مشکل دوباره به وجود نیاید، زیرا ممکن است دفعه بعد این مشکلات جدی تر شوند، اگر چشمان شما دچار عفونت شده باشد درمان آن سختتر خواهد بود و فقط باید به پزشک برای استفاده از فریم عینک طبی و یا عمل جراحی مراجعه نمایید.

فروشگاه اپتیک پاسارگاد ایران به عنوان یکی از بهترین و تخصصی ترین مراکز خرید و فروش عینک طبی، عینک آفتابی، لنز طبی و بند عینک شناخته میشود، جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده محصولات ما از فروشگاه عینک پاسارگاد دیدن فرمایید.

فروشگاه عینک پاسارگاد

call-to-action

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *